lördag 29 september 2012

Om fredagar

Ja denna fredags längtan som de flesta av oss har, varför kan man inte uppskatta alla dagar i veckan? Men visst är ju fredagen lite speciell, helgen börjar och man har tid att ta det lugnt. I alla fall vissa. I vår lilla familj är set sällan lugnare på helgerna heller, pappan jobbar på för fullt då också :p

Denna fredag har i alla fall varit en väldigt bra fredag. Vi har fixat Adams pass, umgåtts med syster yster, troligtvis hittat en passlig vagn till (resevagn alltså, ÄLSKAR EmmaLjungan och skulle ALDRIG byta bort den!!), shoppat lite nya kläder till Adam, bakat bröd (vi har bara ätit nybakt bröd här de senaste veckorna! Mins inte när vi senast köpt bröd :) duktighets poäng till oss ) käkat veckans godisranson (170g för att vara exakt) kollat på TV och myst framför brasan.

Vi köpte också lite nya napp allternativ till vår kräsna son. Får se om han nappar på någon av dem. (Nu är det bäst jag slutar skriva, skäms nästan över min dåliga ordvits nappar på napparna ;) )

Tack och gonatt, imorgon är det gymmet som gäller. Adam skall spendera lite Q-time med moster <3

1 kommentar:

  1. Vår yngsta var en total napp- och tuttflaskvägrare. Vi provade nog alltid nu och då men de fick nog inte vara lång stund i munnen. Men sen började jag jobba då han var 6 månader (pappa blev hemma istället) och inte behövde han skrika sig hungrig till sömns mer än en gång första arbetsdagen, sedan insåg han nog att tuttflaskan får duga i alla fall. Men tutten tog han aldrig. Hur som helst hat det varit väldigt praktiskt många gånger. Vi slipper springa och sätta i tutten nattetid då han tappat den, vilket vi gjorde en hel del med storebror, ingen tuttkris då man inte hittar en enda då han absolut behöver den och förstås ingen besvärlig avvänjning. Så det finns flera fördelar med att ha en tuttvägrare också, skulle vi få flera barn tror jag nästan att vi skulle försöka klara oss utan.

    SvaraRadera