måndag 10 september 2012

Ny vecka nya tag

Måndag idag, även om det inte på det sättet känns som en måndag. Anton har ju semester denna vecka också :) vi har lite smått program längs med veckan. På onsdagen blir det rådis för pojken vår, 3 månaderskontroll. Skall bli spännande att se hur mycket han växt, mindre kul att han skall få vaccin :( efter det tänkte vi åka ut till Korpo och stanna där till fredagen.

Ikväll blir det zumba med Lelle, skall aktivera gymkortet igen, känns skönt och dessutom är ju zumba roligt :) får se hur skönt det känns sen då vi är mitt uppe i passet, men efteråt VET jag i alla fall att det kommer att kännas bra :)

En annan positiv sak är att även om helgen och egentligen hela förra veckan bestod av en massa onyttigheter och onödigheter så har vågen i alla fall stått stilla :) gav också lite mera inspiration att fortsätta kämpa då det liksom inte blivit förstört av några snedsteg. Peppad blir jag också nu av att vi beställt resa till Turkiet. 3 november bär det av, så skönt! Vi skall åka med Antons mamma och pappa, super kul att få umgås med dem också. Adam kommer ju inte att minnas något av sen resan men om hans föräldrar njuter och mår bra gör nog han det också! Så nu måste lillkillen få ett pass. Mycket att fixa med men det är det ju värt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar