tisdag 16 juli 2013

tränings uppdatering

Tränar fortfarande minst 4 ggr / vecka och älskar det. Behöver det för att orka, för att må bra och för att så småningom bli "normalviktig". Har verkligen hittat träningsglädjen och motivationen finns där så gott som alltid. Vill ni veta hemligheten? Gymmet där jag går har awesome personal. Dom peppar och ger en liiiite extra energi varje gång man tänker ge upp eller ta en paus. Har kommit igång med styrketräningen nu också, sakta men säkert. Hittills har jag kört ett pass i veckan i salen innan Zumba-timmen. Men nu känns det som att jag gärna skulle göra två pass. Ett för benen och ett för armar&axlar.

Nej men alltså ärligt så är det så häftigt att äntligen förstå HUR alla ANDRA orkar och kan träna så mycket som dom gör. Man gör det för att det är roligt, för att man mår så bra av det. Viktminskning är liksom en positiv biverkning. Dessutom har det hjälpt massor att ha sällskap av finaste Lelle, vi lyckas peppa varandra och ge varandra en spark i baken då det behövs. Det tipset skulle jag ge till någon som vill komma i form, en tränings kompis är super! Någon på ungefär samma nivå, gärna liiite bättre för det får dig att kämpa och vilja bli lika bra som den.

Löpningen har tyvärr halkat efter lite, hinner inte riktigt med det. Men nu är det bara två månader kvar till tjejmilen så nu är det måste på att fara ut och springa några gånger. Vill ju inte storkna under dom 10 km som skall springas.

Om någon av er läsare vill veta något mera om träningen så fråga gärna! kan svara privat också om ni inte vill fråga här i bloggen. Man kan t.ex. skicka mail till mhvv.mail@gmail.com. Jag är ju ingen expert men jag vet hur det är då man inte har någon kondition alls, vågens siffror slutar aldrig att stiga och man bara mår skit av hela situationen.

Ingenting är omöjligt bara man har tillräckligt mycket tid och vilja.

1 kommentar:

  1. super jobbat! motivationen försvinner så snabbt för mej alltid, hur ör du för att orka motionera?. hur äter du då du tränar? man ser verkligen en förändring på bilderna! :)

    SvaraRadera