torsdag 22 november 2012

Flunssa

Andra gången i Adams 5 månaders liv som han är flunssig. Lite hes låter han så det kanske är det som spökat de senaste två kvällarna då han inte vill somna. Han kanske har ont i halsen?!? Dessutom är han inne i ett utvecklingssporång just nu + att vi börjat med fast mat. Lite mycket för en liten kille, men också fast han är lite skruttig så är han också glad och på bra humör. Just nu ligger han bredvid mig på soffan. Han låg här och lekte och så mitt i allt somnade han :) sötnosen <3

Idag åt han med god aptit lite potatis med bröstmjölk igen. Det handlar kanske om en halv till en matsked. Men då är det ju rätt så mycket bröstmjölk i det också. Det verkar fungera riktigt bra med att smaka potatis till lunch och risgröt på kvällen. Hittills har han ätit "bara" en matsked gröt också, men så småningom skall vi nog öka på lite. Om någon liten vecka eller så. Amningen fungerar ju ännu så det är ingen panik att börja ersätta något amnings-mål ännu på länge.

Nu har vi smakat på potatis i en vecka, han har inte reagerat något på det. Det känns skönt att inte han fått något problem av maten. Magen har fungerat så gott som vanligt, han pruttar lite oftare kanske och luktar APA då han kakkar. Men så länge som han inte har ont i magen så klarar jag nog av illaluktande kakkablöjor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar