söndag 14 oktober 2012

Slut på denna vecka också

Jahap, så var det slut på denna vecka också. Turkiet närmar sig med stormsteg. Fattar inte att vi snart skall åka, om 3 veckor är vi där :) så skönt! Speciellt nu då här blivit så kallt igår natt var det ju t.om. minus grader. Brrrr!

Annors då? Veckan har gått snabbt! Det har varit en bra vecka! 4 pass på gymmet, kvalitetstid med hela familjen och fina soliga dagar <3 vi satsar på att nästa vecka skall blir lika bra! Har ätit hälsosamt och unnat mig lite då först vi ordnade lite kalas på fredagen och sen idag var på mina kusiners kalas. Hade köpt en påse godis också men glömde bort den igår kväll så den får vänta tills nästa helg ;)

Idag var det också babysim igen. Roligt roligt! Är verkligen glad över att vi började med det! En rolig grej för hela familjen! Och nästa gång skall Adam få prova på att dyka <3 stolt mamma och pappa!

Nej nu ska jag sova, har ställ väckarklockan på 9.00 imorgon. SKALL hinna med promenad, handla mat, äta lunch och fixa middag innan klockan fyra :) hoppas Adam tänker sova några tupplurar, annors blir det stressigt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar