måndag 22 oktober 2012

"ny hobby"

Den senaste tiden har jag verkligen återuppväckt mitt intresse för att laga mat. Hade noll inspiration för matlagning här i säkert 3 år. Typ sen jag flyttade hemifrån. Men nu börjar intresset hitta tillbaka. Om det har med mig eller med rollen som mamma att göra vet jag inte. Nu sitter jag med näsan i våra kokböcker och googlar recept då jag har en ledig stund. Vi köper ju aldrig bröd nuförtiden heller, ALLT bröd som vi äter är hemgjort, utom surskorporna som finns i skåpet ännu. Funderade lite på att prova baka eget knäckebröd också. Eller är det svårt? Skall googla lite och kolla.

Hur som haver är det i alla fall roligt att tycka att det är roligt med matlagning nu igen. Det gäller bara att planera in lite när på dagen men fixar vad. För Adam är inte helt övertygad om att jag klarar mig själv i köket. Helst vill han ju vara där det händer, men i köket är han nog bara i vägen. Sen då han kan sitta i sin matstol fungerar det kanske bättre.

Idag skall jag igen prova på ett nytt recept från en ny "favorit" sida. tasteline.com idag blir det pasta med soltorkad tomat, basilika och kyckling :) hoppas på bättre resultat än förra veckans pasta med kallrökt lax ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar