måndag 4 november 2013

Måndag

Så var det måndag igen, tycker att veckorna går så snabbt på något vis. Måndag-Fredag-Söndag och så är det måndag igen. En skön helg har vi haft. Taco-kväll med goda vänner på lördagkvällen var väldigt roligt. Varje gång konstaterar man att man borde göra liknande saker oftare, men som det mesta andra som man planerar så kommer det aldrig längre än till planeringstadiet.

Annors då? Så småningom börjar magen växa också, vilket känns väldigt kul. Tycker att det vid förra graviditeten syntes redan i v.14. Men det är väl olika från gång till gång. Borde kanske börja ta magbilder också. Vid förra graviditeten hade jag så mycket mer tid att bara fokusera på allt som har med graviditeten att göra. Började fota magbilder i v.8 t.ex. Detta kan man ju i och för sig småle lite åt nu.
På lördag kväll/eftermiddag gick vi, som så många andra till gravgården och tände ljus för alla de som inte längre finns hos oss. Adam var väldigt intresserad av ljusen och tyckte till en början att det var riktigt spännande. Sen blev det lite långtråkigt innan vi var klara.
Ljus tändes också för min fammo och faffa även om vi inte var till deras grav

På hemvägen fick blivande storebror skuffa vagnen. Det var tydligen riktigt roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar