tisdag 1 januari 2013

Nyårsafton

Så välkomnar vi det nya året då. 2013 är här, hoppas på en massa fint under detta år. Jag hoppas verkligen att träningen fortsätter i samma stil, att Adam fortsättningsvis kommer vara så underbar som han hittills varit, att alla nära och kära får vara friska och att vi kommer oss iväg på små äventyr i vardagen.

Gårdagen var riktigt mysig och bra. Vi började dagen med ett besök till granbyn där vi shoppade lite. Sen var det lite raket handling och smått fix inför kvällen. Godis köpte vi blygsamma 1,7 kg av och vi hann och hälsa på Faffa på bädden innan vi for vidare till fammos grav för att tända ljus. Vi bjöds på helt gudomligt god mat och sen smaskade vi godis och spelade "rita och gissa" vi hade en paus för raketskjutning och fortsatte sedan spelandet. Klockan 4 kröp jag ner i sängen bredvid mina två älsklingar <3

Nu susar vi söderut igen, hem mot vardag igen. I år skall jag inte dricka läsk. I alla fall inte köpa det själv. Onödigt dyrt och ohälsosamt. Inga dieter i år utan vi kör på hälsosam mat och träning. Och så några bilder på det. GOTT NYTT ÅR!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar