söndag 2 december 2012

Andra december

Lång dag idag, men ack så rolig. Började dagen med risgrynsgröt. Anton och Adam steg upp och kokade gröt medans jag fick sova en stund till <3 Sen iväg till prisma för att handla mat åt Adam. Vi köpte hand gröt och några burkar. Dom har nämligen hemskt dåligt utbud på barnmat i denna by! Tänkte introducera burkmat också till Adam eftersom det är lättare att ta med då man är på språng. Idag fick han morot och potatis, de var inte populärt ;) vi blev bjudna på annandag lillajul middag :) supet smarrigt! Adam fick också en lillajul klapp :)

Sen var det dags att för babysim. Dykningar och sånger, Adam älskar verkligen att simma :) så vi njuter av att se att han har det roligt. Sen på kvällen fixade jag ihop pepparkaksdeg. Har aldrig gjort det innan men det smakar i alla fall som pepparkaksdeg skall smaka.

Lite glögg och limpa med ost på framför solsidan var ett bra slut på dagen. Har verkligen haft en skön helg. Imorgon är det måndag igen, en ny vecka men en kort sådan. Självständighetsdagen är ju på torsdagen så då är det ledigt :) imorgon är det dags för familjecafé igen. Kul kul :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar