måndag 24 november 2014

50 frågor

Listan är snodd från ELIN, Förresten så ska ni ta och kika in på hennes blogg också. Hon skriver om vardagen med glimten i ögat. En nyupptäckt blogg för mig, som jag gillar att kika in på!

Förresten är det HISS eller DISS på listor på bloggar? Dom är ju helt skojiga att fylla i men orkar någon läsa dem? Kan i alla fall säga att denna lista hade helt skojiga frågor emellanåt. Så skumma nu igenom den i alla fall..

tadaa 50 frågor med MIG:

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Jisses det börjar med en svår fråga. Om vi fick en flicka till skulle hon nog få något namn som liknar på Adam och Saga. En gammal favvo är EBBA, men vi känner redan en Ebba nu så det känns lite taken. Men ja något i stil med det, typ 4 bokstäver eller så :)

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Hahah jag läste sex utan kläder.. och tänkte ren att vadå? Vem vill nu ha sex med kläderna på? Dry hump då liksom? PH style?!? LOL!! Men alltså jo kärlek utan sex, även om det känns som att välja mellan pest eller kolera. Ingendera av alternativen är ju bra. MER SEX & KÄRLEK ÅT FOLKET.
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Mumin - kometen kommer. LOL tittade på den just ikväll. Jag rekommenderar den för ALLA. *skrattar lite till*
4. Har du bra självförtroende? - Sådär någorlunda, lite blyg men jag jobbar på det.
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Gå på bio, ta en kopp med glögg och mysa ner mig under en filt med Anton.
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Hitta ett kök som jag vill ha. Köpa skor till fredagens julfest. Gå till fammo och fiffas grav för att tända ljus <3
7. Beskriv ditt drömutseende.. - Är rätt så nöjd med själva grunden, skulle dock klara mig med lite mindre KG av mig själv. Så ja JAG men lite mer vältränad och lite mindre fläsk..
8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Min FAMMO. I dubbel bemärkelse nu för tiden <3
9. Någon du har kysst - Anton är väl rätt så givet? Men ja inte skall jag väl nämna någon annan just nu heller?!?
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Jepp det finns nog sparade hos mamma.
11. Den du senast sov över hos - Haha LOL min faster, sover ju här ännu några nätter!
12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Annika vi bestämde tid för våran playdate i parken.
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja helt nog, somrig och en gullig bebis också.
14. Vad väljer du, godis eller chips? - Godis, IGÅR IDAG OCH IMORGON! 
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - Då läraren i 5 an hade sexualundervisning och vi alla satt i auditoriet. Vi skulle väl se någon info film och då säger läraren " nu mina pojkar och flickor är ni tillräckligt gamla för att se på porr". Jag var minsann inte pryd som liten heller men att tro att läraren tänker visa porr i skolan blev för mycket till och med för mig..
16. Hur uppvaktar man dig? - Tyvärr är jag så ytlig att jag ÄLSKAR att få presenter. Men att hämta en kopp te och en macka på kvällen är aldrig fel det heller. Och massage <3<3 Ja men mest gillar jag nog presenterna ;)
17. Har du rykten efter dig? - Säkert har jag, men kan ärligt säga att jag inte bryr mig. Jag gissar att det i så fall handlar om valet av livssituation eller min och Antons relation men ja prata på bara om det känns så. :)
18. Din absolut sämsta egenskap? - Att jag har så kort stubin. Något som barnen lär en att jobba bort. Det går ju liksom inte att explodera med kidsen 10 gånger om dagen. Jobbar på det! Ja och det gäller ju inte bara barnen, ni kan ju fråga Anton eller någon annan i min närhet..

19. Din bästa egenskap? - Jag är snäll och omtänksam. Ojdå det är två saker, men ja det får vara bra så :)
20. En låt du är beroende av? - just nu.. okej förlåt men jag gillar FIREBALL skit mycket :)
21. Vad stod det i ditt senaste sms? - " Hjälp tomten. Pyjamasstorlek och favoritmodell för Adam och Saga :) "
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Lelle tror jag, vi får aldrig tråkigt tillsammans. Vi vet var vi har varandra och litar på varandra till 100%. Sku liksom int behöva vara rätt att hon börjar äta mig mitt i natten ;)
23. Kan man vara vän med sitt ex? - Man kan säkert men till vilket pris? Beror på hurudant förhållande man haft. Jag har ju bara barnsliga förhållanden i ryggsäcken så med dem är jag väl varken vän eller fiende. Men ja beror väl helt enkelt på. 
24. Har du kysst en kompis? - Jaa, nästan alla. Det var någon grej med att hångla upp sina vänner då vi gick i högstadiet och/eller gymnasiet
25. Hur ofta dricker du alkohol? - Voi nej, på de senaste 3 åren går det att räkna på EN hand.. Amning och graviditeter har satt käppar i hjulen för mig..
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Onödigt och farligt. Finns tillräckligt med skit som kan hända en i alla fall så varför öka risken för att bli sjuk/dö ännu mera?
27. Vad hatar du? - Missunnsamhet, FAN vad jag hatar det!
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? Ja med rätt människa och under en bestämd tid. Men inte hur länge som helst!

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Drömmer så knasiga drömmar att jag sällan ens mins något av dem då jag varit vaken en stund. 
30. Vad väger du? Jaa, för mycket tänker jag svara på denna fråga. Långt mer än jag skulle vilja väga.
31. Hur lång är du? - 168,5 centimeter. 
32. Vilken är den bästa svenska filmen? -  Millenium trilogin är väldigt bra.
33. De bästa svenska skådespelarna? - Jag gillar Mia Skäringer, Persbrandt (
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harry Potter <3 haha nå nej men i hemlighet gillar jag ju Harry Potter ännu ;)
35. Ditt humör för tillfället?- Skön fiilis. Kidsen sover och jag är ännu pigg. Händer inte så ofta..
36. En vacker person? - Måste säga min faster. Hoppas jag ser lika ung och fräsch ut då jag kommer upp i hennes ålder <3
37. Har du instagram? - Jepp, använder rätt så sporadiskt. Minhetlvanligavardag heter jag där..
38. Vem kramade du senast? - Lilla syster Veera och Venny. Vi kramades godnatt innan de åkte hem.
39. Vem träffade du senast? - Pappa, Veera och Venny. Ja och de som bor här i huset då :)
40. När slog du dig senast? - Steg på en jävla duplo bit för 5 (??) min sedan.. aj!
41. Någon du vill träffa? - Finns många fina människor som jag skulle vilja träffa. Men just nu ser jag framemot park daten med Annika. :)
42. När grät du senast? Idag då jag började tänka på fammo.

43. Sminkar du dig varje dag? - Så gott som, om nu maskara räknas som sminka sig?
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Pappa (faster, LOL nu fatta ni alla varför jag valde henne som vacker.. för att vi liknar massor.. haha nånej inte valde jag ju henne därför heller..)

45. Är du helsvensk? - Nej inte ens halv ;)
47. En artist du inte gillar? - jag vet int, har så dålig koll på artister. Men finsk skit musik faller mig sällan i smaken 
48. En artist du gillar? - alltså tyvärr ekar det i huvudet just nu..
49. Vad är det bästa som hänt dig? - Min familj <3
50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Jag vill bli modigare på att resa, och sen skulle jag gärna bli rik så att jag har råd att resa också.

1 kommentar: