måndag 8 april 2013

En ny vinkling

Har känt mig lite lost i vad jag skall blogga om. Familjen blir mer och mer privat i och med att prinsen inte längre är någon bebis. Han har sin egna personlighet och jag vill inte lämna ut honom lika mycket längre. Men nu har jag ett nytt projekt som jag tänkte börja blogga om. Ändrade min livsstil redan i höstas och det har verkligen gett resultat men nu skall det tas till en högre nivå. Fick i födelsedagsgåva av min faster att vi skall springa tjejmilen i september. Så nu gäller det att börja löpträna. För jag springer då minsann inte 10 km sådär bara. Tur så har jag några månader på mig ännu. Jag tänkte inte ändra kosten nämnvärt, utan köra på som innan. Naturligtvis blir det mindre kolhydrater eftersom Anton inte äter sådanan alls. Jag får alltså i mig mina kolhydrater från rotfrukter och frukt. Har märkt att min kropp reagerar positivt på att skära ner på kolhydraterna men det är ingen diet. Det betyder ju också att jag kan äta makaronilåda eller pizza någon gång men inte hemma. Känns fiffigt. Jag kommer forfarande att unna mig fredagsmys, men skärpa till mängden igen. Ca 100g/ vecka är passligt :)

Det som känns lite surt just nu är att vi fortfarande är rätt flunssiga jag och lillkillen. Jag som så gärna skulle vilja ut och provspringa, styrketräna och dansa zumba. Överväger att ändå gå på zumban ikväll. Känns som att jag verkligen skulle behöva det. Rensa tankarna och släppa loss en timme. Får se hur måendet är ikväll.

Har tänkt lägga om min träning och lägga till löpning och styrka, och nu passar det ju super eftersom jag har ett mål. Så från och med nu tänkte jag börja blogga mer om hälsa och träning. Hoppas att ni tappra läsare som jag har orkar och vill fortsätta läsa. Självklart kommer det att finnas glimtar av vardagen och lillkillen också, men kommer mer att lägga fokus på träning och hälsa.

kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar